28 Ekim 2010

Pilot benzin almayı unuttu, faciadan dönüldü


İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Pegasus Havayolları sürekli hata yapıyor.

Gode PR'dan Neshun Bayral, Pegasus'la Bodrum'a giderken yaşadıkları oldukça düşündürücü. İşte Neshun Bayral'ın başına gelenler...

"Bodrum'a giderken, bir pilot (Pegasus Havayollarının pilotu) benzin almayı unutup, havalandıktan 10 dakika sonra geri dönüp, hiçbir açıklama yapmadan yolcuları havaalanında 1,5 saat bekletebilir mi?

Peki, bekletip sonra da kalp krizi geçirmek üzere olan ve kalp ilacını içmek için su isteyen bir yaşlı yolcudan "su parası"nı Pegasus Havayolu şirketi alır mı?

BodrumCup Yelken Yarışlarıyla ilgili Bodrum'da görevli olduğum için bu konuyu ancak gündeme getirebiliyorum.. Bunu bir insani görev olarak görüyorum.

21 Ekim perşembe akşamı Sabiha Gökçen Havalimanından 19.30 Pegasus Havayolları ile BODRUMCUP organizasyonuna görevli gitmek üzere havalandık.

15 dakika sonra geriye, Sabiha Gökçen Havalimanına indirildik... Uzun süre "neler oluyor"a ilişkin hiçbir açıklama yapılmadı.. Daha sonra yapılan açıklama da çok komikti.

"Bodrum Havalimanı trafiği çok yoğun olduğu için havada fazla dolaşma süresi gerekeceğinden depodaki mevcut benzinin buna yetmeyeceği"

Yani havada bir faciaya daha ramak kalmıştı.."

Kaynak:patronlardunyasi

Okuyucularımızın dikkatine.
Yukarıdaki habere göre Pegasus Havayolları' ndan açıklama yapıldı. Açıklama metni aşağıdadır. SeyahatveTatil ekibi
okumak için yazıya tıklayınız

0 yorum :