18 Ağustos 2009

Ramazan Bayramı Mardan Palace' ta iki kişilik odada kişibaşı 252 Euro

Açılışında Hoolywood yıldızlarının boy gösterdiği, kaçak avizeli 1.4 milyar dolarlık Mardan Palace, doluluk oranını artırabilmek için kampanyalar düzenlemeye başladı. Yaklaşan Ramazan Bayramı için özel bir paket hazırlayan otel yönetimi, Kurban Bayramı ve yeni evlenen çiftleri unutmadı. Ramazan paketini 1510 Euro'dan satışa sunan otel yönetimi, balayı paketine 1360 Euro, romantik pakete 1225 Euro, hafta sonu paketine 1020 Euro, Kurban Bayramı paketine de 1605 Euro fiyat biçildi.

Otelin satış pazarlama sorumlusu Gaye Konuk, "Ramazan Bayramı paketinde tatilcilere çeşitli sürprizler bulunuyor. Paket kapsamında premium odada 3 gece konaklayacak olan tatilciler lobby barda kokteyl sunumu ile karşılanacak. Odalarında Türk tatlıları çeşitlerinin yer alacağı paket içerisinde SPA'da 2 kişilik masaj, okyanuslardan esinlenerek yapılan Aquamarine Restoran'da 2 kişilik akşam yemeği ve amfi tiyatroda gerçekleşecek akşam şovuna katılma gibi seçenekler yer alıyor" diye konuştu.

Ramazan Bayramı paketinin kişi başı 1510 Euro olduğu, tatilcilerin yine kişi başı 572 Euro karşılığında ise ek geceleme yapabilecekleri belirtildi. Otele ekonomik durumu iyi insanların tercih ettiğini bildiren Konuk, Royal Suit, Garden Suit ve Dolmabahçe Deluxe odalarının büyük ilgi gördüğünü dile getirdi. Görkemli bir törenle açılışı yapılan otelin doluluk oranının yüzde 50 seviyesinde olduğu ifade edildi.

0 yorum :