23 Eylül 2010

Otel hakkında kötü yorum yazacaksanız, otelden çıkana kadar bekleyin!

‘İnternette kötü yorum yaptın’ diye müşteriyi otelden kovdular.

Otel Hakkında internette kötü olumsuz yorum yapan müşteriler, daha oteldeyken otel genel müdürü tarafından kapı önüne kondu.

İngiltere’nin Blackpool kentinde yaşanan olay, bize bir şeyi kesin olarak öğretiyor: otel hakkında kötü yorum yazacaksanız, otelden çıkana kadar bekleyin!

33 yaşındaki Adrian Healley ve kız arkadaşı, kaldıkları odadan ilk günün sonunda ‘halısı yenilenecek’ gerekçesiyle, başka bir odaya yerleştirildiler.

Daha ikinci günün öğle saatlerinde ise, çiftin kapısına dayanan otelin genel müdürü ve birkaç otel personeli “Derhal oteli terk edin, polis çağırmadan da biz sizi otelden atarız”

Korkudan ne yapacaklarını şaşıran ve oteli terk eden çifte kapıda olayın nedeni anlatıldı:

Oda değiştirmelerini tanınmış bir internet otel değerlendirme sitesi olan Tripadvisor’da olumsuz sözlerle yansıtan ve otele eksi puan veren çiftin bu hareketini, otel müdürü daha aynı gün internetten görmüş ve çiftin otelden atılmasına karar vermiş.

Olayı yazan yerel ‘Blackpool Gazette’ gazetesi ise, Tripadvisor sitesinde araştırmış ve otelin toplamda yüzde 60’ı geçen olumsuz yorumlar aldığına dikkat çekmiş. Kesin olan tek şey ise, otelin yüzde 60 şikayet oranını bu olay daha da kötüye çekebilir.

0 yorum :