26 Şubat 2010

Sheraton Çeşme Newyork Manzaralı

2 bin 200 TL’lik Çeşme tatili New York’ta 4 gün tatil kazandıracak
SHERATON Çeşme, 1 Haziran-30 Ekim tarihleri arasında ortalama 2 bin 200 TL’ye malolan 8 gecelik tatil yapan müşterilerini 4 günlüğüne New York’a gönderecek. Kampanyaya katılanlar 1 gece Viyana’da kalıp sonra New York’a uçacak ve The Marmara Manhattan’da konaklayacak.
SHERATON Çeşme, 1 Haziran-30 Ekim tarihleri arasında ortalama 2 bin 200 TL verip 8 gece konaklayan müşterilerini 4 günlüğüne New York’ta tatile gönderecek. 2007 yılından bu yana düzenlediği kampanyalarla müşterilerine Barcelona, Roma, Milano gibi Avrupa şehirlerinde ve Dubai’de tatil hediye eden Sheraton Çeşme’nin yeni rotasında ise New York var.
Kampanyanın çok esnek olduğunu ve Çeşme’de 8 gün tatilin uzun geldiği müşteriler için 4’er günlük 2 tatille de aynı kampanyadan yararlanma fırsatı verdiklerini söyleyen Sheraton Çeşme Oteli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, 30 Nisan’a kadar rezervasyon yaptıranların katılabileceği yeni kampanyayla 750 kişiyi hedeflediklerini açıkladı.
1 gece Viyana’da kalış
Avusturya Havayolları işbirliği ile yapılan kampanya kapsamında havayolundan uçak bileti ile The Marmara Manhattan Oteli’nde konaklama bedava olacak. Kampanyaya katılanlar, New York’ta tatil haklarını 1 Kasım 2010 ile 30 Haziran 2011 arasında kullanabilecek. Avusturya Havayolları’nın Viyana aktarmalı uçuşu ile önce 1 gece Viyana Le Meridien Otel’de konaklanacak. Ertesi gün New York’a gidilerek The Marmara Manhattan Otel’de kalınacak. Ayrıca Avusturya Turizm ofisi Viyana’da müze ve ulaşımda kullanılacak City Bus kartını bedava verecek.
Avusturya Havayolları Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir ve The Marmara Manhattan Oteli Genel Müdürü Nur Ercan Mağden de kampanyaya dahil olmaktan memnun olduklarını açıkladı.
SIRADA BANGKOK VE PHUKET VAR
- DAHA önce Sheraton Çeşme Oteli’nde 6 gece konaklayanlara Roma, Milano, Prag, Amsterdam ve Barcelona gibi Avrupa şehirlerinde 2 gece 3 gün tatil hediye ettiklerini hatırlatan İskender Dilek, geçtiğimiz yıl bu kampanyalardan 3 bin 500 kişinin yararlandığını söyledi. 3 gece 4 günlük New York kampanyasından sonra sırada Bangkok ve Phuket olduğunu açıklayan Dilek, görüşmelerinin devam ettiğini ifade etti. Çeşme’nin sezonunun yılda 7 hafta olduğuna ve yüzde 90 yerli turist ağırlıklı çalışan bir otel için bu kadar kısa sezonda sürekli doluluk yakalamak için kampanyalara ihtiyaç olduğuna dikkat çeken İskender Dilek, “Sektördeki 6 gece kal, 5 gece öde gibi klasik kampanyalar yapmak istemiyoruz. Daha önce iPod, Chrysler otomobil gibi hediyeler de verdik ama en çok talep tatil kampanyasına oldu” dedi

Rezervasyon için Merlin Turizm ile iletişime geçebilirsiniz.
0212 458 44 14
http://www.merlinturizm.com/

0 yorum :